Opinie pacjentów
 /  Opinie pacjentów
Opinie pacjentów

Dodaj nowe ogłoszenie

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
8 wpisów.
Michał Michał z Rzeszów napisał/a Październik 27, 2018 o 8:12 am:
Polecam każdemu! Ogromna widza i zaangażowanie. Jestem wdzięczny za udzieloną mi pomoc i w razie potrzeby wiem już gdzie mam się zgłosić 🙂
Anna Anna z Rzeszów napisał/a Marzec 28, 2018 o 8:04 pm:
Bardzo polecam Panią Asię!
Iwona Iwona z Rzeszów napisał/a Listopad 4, 2017 o 8:11 pm:
Pani Asia bardzo mi pomogła. Prowadziła mnie przez ostatnie tygodnie ciąży i po porodzie. Dzięki ćwiczeniom które mi układała, wszystkim zaleceniom i oklejaniu plastrami udało mi się wrócić do formy sprzed ciąży. Oklejanie plastrami pomogło w dolegliwościach bólowych kręgosłupa oraz zapobiegło rozstępom w okolicach brzucha. Pani Asia bardzo wszystko dokładnie tłumaczy, w trakcie wizyt dostawałam dużo cennych informacji i instruktaży. Jest ona osobą rzetelną i skrupulatną. Bardzo polecam wszystkim kobietom w ciąży oraz tym, które już urodziły.
Natalia Natalia z Rzeszów napisał/a Sierpień 10, 2017 o 9:48 pm:
Witam, miałam problemy ze spojeniem łonowym po ciężkim porodzie. Pani Asia pomogła mi wrócić do sprawności. Dziękuję i polecam!
Katarzyna Katarzyna z Rzeszów napisał/a Maj 2, 2017 o 8:37 pm:
Do Pani Asi trafiłam z potwornym bólem w odcinku szyjnym z promieniowaniem do lewego barku i ograniczeniem ruchomości w kręgosłupie szyjnym. Wcześniejsze wizyty u lekarzy i zażywane leki nie przynosiły efektu. Dopiero Pani Asia potrafiła mi pomóc. Lepiej się czułam już po pierwszej wizycie, a po trzeciej była rewelacja. Z problemem męczyłam się przez trzy miesiące. Pani Asia dokładnie wyjaśniła mi jaka jest przyczyna dolegliwości, dobrała mi ćwiczenia które teraz wykonuję samodzielnie w domu i nauczyła jak chronić się przed podobnymi nawrotami. Bardzo Pani dziękuję. Jestem ogromnie wdzięczna! Bardzo polecam!
Joanna Joanna z Rzeszów napisał/a Kwiecień 16, 2017 o 9:14 am:
Bardzo polecam panią Asię, wielka wiedza, duze zaangazowanie w moja terapie i przede wszystkim jest efekt! Dziekuje i polecam!!
Mariusz Mariusz z Ropczyce napisał/a Marzec 28, 2017 o 8:36 am:
Pani Joanna jest świetnym specjalistą, postawiła mnie na nogi po groźnej kontuzji. Dobra robota, pozdrawiam :).
Elżbieta Elżbieta z Rzeszów napisał/a Luty 21, 2017 o 2:17 pm:
Polecam, w pełni profesjonalna obsługa, najlepszy fizjoterapeuta.